Ben Mustafa anlatacağım vaka tamamen hikayesidir hala yaşadıklarıma ben bile inanamıyorum. Size birazcık kendimden bahsedeyim, doğma gelişme Vanlıyım adım Mustafa 22 yasındayım boy 1,77 kilo 68 çevremde beğenilen bir tipim. Anlatacağım vaka 4 ay ilkin başımdan geçti. Sizinle paylaşmak istedim. Tesadüfen telefonla tanıştığım bir bayanla aramda geçti. Kadının adı Yağmur 26 yaşlarında oldukça güzel bir ses tonu olan biri. Beni yanlışlıkla aramıştı kendisi İstanbulda yaşıyordu bense Van da bulunuyordum o süre, bir süre konuştuk tanıştık kendisinin evli bulunduğunu bir kızının bulunduğunu. Bende kendimden söz ettim üniversite talebesi olduğumu falan anlattım bir iki hafta o şekilde telefonda konuşarak geçti. Sonrasında birbirimizi görmeye karar verdik msn adresimi verdim kendisine, evlerinde pc olmadığı için web cafeye gitmişti. Cam falan açtık.Camda bayanı görünce gözlerime inanamadım oldukça güzel bir hanımdı sarı saçlı kapkara gözleri olan göğüsleri oldukça hoş duruyordu, her neyse kısacası gördüm sonradan kocasıyla sorunları bulunduğunu herseyi söyledi.. Kısacası problemli bir hanımdı, oldukça hoşlanmıştım onunda benden hoşlandığını biliyordum fakat cok uzaktık birbirimize benim gelip onu görmemi beni oldukça özlediğini söylüyordu her seferinde bende bir haftalığına İstanbula gitmeye kara verdim sırf o hanımla yatma hayelleri kurarak her neyse gittim. Evinin adresini falan verdi birazcık zor olmuştu buldum. Kapıyı çaldım, açtı yakından görünce daha bir güzel gözüktü öpüştük içeriye geçtik kocası evde yoktu ben dayanamadım tekrar yanına yanaştım dudaklarından öpmeye başladım ben dudaklarını öperken hem de ellerimi kalçalarında gezdiriyordum hiçbir tepki vermiyordu bir tek hırıltılı sesler çıkartıyordu sonrasında elimden tuttu yatak odasına çekti uzandı, her şeyimle seninim aşkım dedi. Delirecektim nerdeyse gömleğinin düğmelerini çözdüm dar bir gömlek vardı üstünde, memeleri taşıyordu uçları iri ve siyahtı oldukça hoş gözüküyorlardı emmeye başladım ben memelerini emerken oda benim pantolonumu sıyırdı üzerimden, sikim taş şeklinde olmuştu. Başladı okşamaya sonrasında ağzına alınca kendimden geçtim inanılmaz bir zevk aldım bayılıcaktım neredeyse, olduğum yerde patladım suratına. Yığıldım yatağa, yüzünü temizledi Aşkım oldukça