Kızarkadaşımla ortalama bir senedir çıkıyorduk. Akrabalarım başka şehirdeolduğundan iki dost ev tutmuştuk. Kızarkadaşım da sık sık ailesinden kaçakbende kalırdı. Oldukça iyi bir cinsellik yaşantımız vardı. Üniversitede aynıbölümdeydik, derhal herşeyimiz ortaktı. Çevremiz de ortaktı. Genel anlamda kalabalıkbir dost grubumuz vardı ve sık sık beraber dışarı çıkardık. O gece de yineeğlenmeye biryerlere gitmiştik ve eve döndüğümüzde feci sarhoştuk. O ara evarkadaşım memleketine gitmişti yalnızdım. Kızarkadaşımın en iyi arkadaşı Hümeyrave biz o gece bizde kalacaktık. Hümeyra benim de oldukça iyi bir arkadaşımdı. Güzelolmamasına karşın oldukça seksi bir kızdı, nefis bir vücudu vardı. Hep Hümeyra`nınbana karşı ilgisi bulunduğunu düşünmüştüm. Hümeyra aslına bakarsak erkeklere oldukça düşkün birkızdı fakat bir türlü beyaz atlı prensini bulamıyordu. O aralar gene yalnızdı. Evegeldiğimizde alkolün de verdiği etkiyle kız arkadaşımın üzerine atladım. Delilergibi yalıyor, onu da çıldırtıyordum. Sanki ona saldırı edercesine saldırmıştım. Onun da hoşuna gitmişti, olabildiğine inliyordu,feryat çığlığa kalmıştı. Birkaç dakika içinde boşaldı ve oldukça bitkin bulunduğunu,uyuması icap ettiğini söylemiş oldu. Doğal olarak ben boşalamamıştım ve oldukça da azmıştım.Aslına bakarsanız eve geldiğimizden beri aklımda Hümeyra vardı. Acaba çığlıklarımızıduymuşmudur diye düşünüyor, düşündükçe daha da arzuluyordum onu. Fakat herhangibirşey denemeye de cesaretim yoktu. Ben de yattım ve uyudum. Ertesi sabahkalktığımda kız dostum bir not bırakıp gitmişti. Sabah evde olmasıgerekiyordu. Ben kalktım ve evin içinde dolaşmaya başladım. Hümeyra`nın yattığıodanın kapısı aralıktı. İçeri bakmaktan kendimi alamadım. Ve Hümeyra o müthişvücudunu saran ufacık iç çamaşırlarıyla yatakta yatıyordu. Sıcaktan üstündekiörtü sıyrılmış, aralık