Halam Neymis BöyleGene ben efe merhaba arkadaslarGecen hafta is icabi türkiyedeydim ve halamin yaninda kalacaktim bir kac gün.Halam 43 yasinda fazla güzel olmayan fakat şaşırtıcı ve hayret verici bir vücuda haiz olan dul bir kadın. Pazartesi günü Almanyadan ucaga bindim ve direk Antalya havaalanindan, Antalyanin icinde bir is görüsmem vardi derhal hal edip, bir otomobil kiralayip konyaya gittim, kimsenin haberi yoktu heralde süpriz olacakti halama.Halam beni görünce luğundan uctu oda yanlizdi, cünkü oglu askerdeydi ve daha yeni gitmisti. Görusme fasli bittikten sonrasında oturma odasinda benim yerimi hazirlarken bende dusa girdim, o zamana kadar halam hakkinda hic fena düsüncem yoktu fakat dustan ciktigimda halami geceligiyle görünce delirdim cünkü kisa ve cok ince bir gecelikti. Halam ona o gözle baktigimi görünce anladi heralde ve kirli bir sekilde gülümsedi bana. Ben anlamazliktan keldim cünkü adi üzerine halamdi benimBen baya yorulmustum ve derhal uzandim o da benim yanima geldi ve cek su götünü birazda oturayim deyip derhal oturdu benimkinin izasina.Biz sohbete basladik fakat halam bana dönük oldugundan ve rahat bir sekilde oturmasindan siyah kilodu görünmiyecek ve bakilmiyacak benzer biçimde degildi. Ne kadar söyleşi etsekte benim gözüm hep bacaklarina ve amina kayip duruyordu, o sirada benimki kazik benzer biçimde oldu ve ben kanepenin üstünde geriye kaciyordum halam anlamasin diye, fakat ben kactikca o dahada rahat oturmaya basladi ve benimkinin ucundan ayrilmiyordu.Halam fakat durmadan kirli kirli gülümsüyordu biliyordum onunda bir degisik düsüncesi oldugunu fakat bir sey yapamiyordum. Anlamis olmasi lazimki benimkinin kazik benzer biçimde olduguna dahada sert yaslanmaya basladi ve benim hanim hakkinda sorular soruyordu, evlilik nasil diye falan ve sonunda cinsel hayatimizin nasil gittigini sordu.Bende o an uyandim ve karimla ne güzel ve cok hareketli bir cinselligimizin oldugunu ayrinitilariyla anlatmaya basladim, halamin azinda salyalar akiyordu sanki, gözleri büyüdü beni dinlerken hareketlenmeye basladi, sanki icinde bir vibratör var ve yerinde oturamiyordu. Ben anlattikca o dahada fazla