Ben doğma gelişme Sivaslıyım fakat liseden sonrasında üniversiteyi İsanbulda kazanınca dolayısıyla İstanbul’a gitmek zorunda kaldım ben yurtta kalırım diyorken dayım beni evinde kalmaya çağrı etti ben istememiştim fakat o sana ev kiralayayım değince işler değişti ve istemeyerekte olsa kabul ettim. İşin güzel kısmı masraflarımıda dayım karşılayacak. Bunun sebebi ise oldukca para kazanılmış olduğu için. Her neyse hikayeme geçeyim.Ben okula kayıtla falan uğraşırken, dayım bir daire kiralamış, dayayıp döşemişti bile. Evde ihtiyacım olan herşey vardı. Evin anahtarlarıyla beraber 400 Lira da para sıkıştırdı elime, “Lazım olur!” dedi.Sağolsun dayımın tüm giderlerimi karşılaması yardımıyla, kendimi derslere vermiştim. Karıya kıza takılmadan ve 4 yıl ineklemenin sonunda başarıya ulaşmış bir halde Üniversiteyi bitirdim. Fakat piyasadaki iş sıkıntısı yüzünden sağlam bir işe giremiyordum. İstediğim firmalar beni kabul etmiyor, ya da gülünç maaşlar öneriyordu ve benim o maaşla geçinmem imkansızdı. Dayım halen harçlığımı kucak kucak verdiğinden, iyi bir iş bulana kadar aramaya devam ediyordum. Doğal olarak bu süreçte, evde eskisinden fazla takılmaya başlamıştım ve dolayısıyla komşularımla da birazcık tanışmıştım.Binada oturanların hepsi zengin insanlardı. Komşularımdan Aynur abla, 30’lu yaşlarda ve oldukca bakımlı bir hanımdı. Aynur ablanın kocası Halit abi ise 50’li yaşlardaydı ve hakkaten oldukca varlıklı bir adamdı, bir o denli da babacandı. Bunların bir kızı vardı, Burcu, 20 yaşlarında Liseli bir çıtırdı. Burcu, siyah saçlı, beyaz tende, yaşına bakılırsa dolgun göğüsleri ve kalçaları olan mükemmel bir kızdı. Rahat yetiştiği derhal belli oluyordu, hep açık giysiler giyer, anası yada babası giyim yönünden onu kısıtlamazdı. Burcu’nın o insanı çıldırtan götüne bitiyordum resmen.Cuma akşamıydı, evde oturmuş bira içiyordum. Kapım çalındı. Kapıyı açtığımda, karşımda, şıklığıyla binadaki tüm bayanlara taş çıkartan Aynur abla ve kızı Burcu duruyordu. Aynur abla, “Nasılsın Emre? Müsaitsen birazcık konuşabilirmiyiz?” dedi. Derhal içeriye çağrı ettim. Oturunca, “Senden bir ricam var Emre, Burcu da senin bitirdiğin kısmı istiyor ve seneye sınava girecek. Onu çalıştırırmısın?” dedi. Ben asla düşünmeden, “Doğal