Slm ben Mustafa. 38 yaşındayım, evli biriyim ve iki çocuğum var. Kayseride minik bir market işletiyorum. Dükkan kira. Dükkan sahibim 53 yaşlarında Hacer abla isminde dul bir karı. Kocası 13 yıl ilkin ölünce, Hacer abla yalnız kalmış, bidaha da evlenmemiş. Hacer ablanın elektrik, su, satmaca işleri benzer biçimde, evindeki küçücük işleriyle de ben ilgileniyorum.Hacer abla birgün sabah saat 10 falan benzer biçimde markete geldi ve “Mustafa, evde temizlik yapacam, kanepeyi kaldıramadım, birlikte kaldıralım.” deyip yardım istedi. “Azca bi işim var Hacer abla, sen eve çık, ben işimi halledip gelirim.” dedim. 15 dakika falan sonrasında çıktığımda, Hacer abla iki büklüm, kapıyı açtı. Hacer abla beni geç gelir diye, kendisi kanepenin bir o tarafınca bir bu tarafınca çekerken belini incitmiş, ağrıdan doğrulamıyor. “Sen şöyleki bir otur, dinlen. Ne yapılacaksa söyle ben yaparım.” dedim, koluna girdim, destek oldum, çekyata uzanır benzer biçimde oturdu. Belini tutarak inleyip sızlıyor. “Ağrı kesici krem var çekmecede, onu getiriver.” dedi. Derhal gittim getirdim.Zavallı hanım ağrı kesici kremi beline sürmeye çalışıyordu. Valla aklımda fena bir şey yoktu, “Abla istersen ver ben süreyim.” dedim. “Olur.” dedi yüzüstü yattı, kazağını yukarı çekti, etek kılıklı da bi şey vardı, onuda azca aşağıya indirdi, götünün üstü azca bir şey görünüyordu. Kremi sürdüm beline, başladım ovalamaya. Haydaaa… bembeyaz göt karşımda, hatta elimin altında, benim yarrak oldu mu keser sapı benzer biçimde! Benimkisi de iyi mi krem sürmekse, ovalıyormuyum okşuyormuyum belli değil. Ellerim götünün çatalına doğru gidince, Hacer ablanın sızlaması birden kesildi. Kafasını döndürüp benim yarağa baktığını farkettim. Elimle yarrağımı saklamaya çalıştıysam da, “Çek elini ordan bakiim, ne saklıyorsun göreyim bir!” dedi. Elimi çekince, “Şu şekilde gel bir hele!” dedi. Geçtim önüne dikildim. Benim kalkmış yarağı görünce, “Anaahh, bu ne len bu şekilde?” dedi. Övünmek benzer biçimde olmasın yarağım birazcık büyüktür. “Ne olacak? Yarrak!” dedim.“Yarrak bulunduğunu biliyoz herhalde, getir bakalım, o şekilde çaktırmadan götümü okşaması