Bu anlatacağım gerçek bir vakadır.Evlenmiştim. Düğünden derhal sonrasında yeni eşimle balayına çıktık. Ege sahilinde güzel bir otelde yedi gün geçirecek ve İstanbula dönecektik. Evlenmeden ilkin benim ilişkilerim olmuştu fakat karım bakireydi. İlk gece kendini oldukça kastı, ben de fazla üzerine gitmek istemedim. İkinci gece karımın ilkin vahşice saten geceliğini parçaladım, sonrasında da kızlığını bozdum. Üçüncü gün karımın sancıları sebebiyle sevişmedik. Sevişmenin tadı damağımda kalmıştı. Dördüncü gün karımla otelin havuzuna gittik. Havuzda bir gezgin kafilesi vardı. Ikimiz de otelin derhal tarafındaki plaja gittik. Uçsuz bucaksız plajda tek tük insanoğlu vardı. Plajın derhal arkasında da zeytinlikler… Birazcık denize girdik. Sonrasında güneşlenmeye başladık. Karım gözlerini kapamış yatıyordu, ben de etrafı kolaçan ediyordum. Birazcık sonrasında bir minibüsle 18 yaşlarında tesettürlü genç bir kızla sarı bıyıklı 25 yaşlarında bir adam 20 metre kadar ötemize geldiler. Sonrasında zeytinlikte kayboldular. Birazcık sonrasında o tesettürlü genç kız, lolita mankenlere taş çıkartacak vücuduyla bir tek beyaz külotu ve sutyeniyle ortaya çıktı, adam da yanındaydı. Kız sarı saçlı, çilli, zayıf ve uzun boyluydu. Birazcık Tuğba Ünsalı çağrıştırıyordu. Denize girip çıktılar. Kız denizden dönerken görkemli üçgeni belli oluyordu, adeta çılgına dönmüştüm. Kız arkasını dönerek sutyenini çıkardı, elleriyle göğüslerini kapatarak yine denize girdi. Denize girince ellerini göğüslerinden çekmişti, denizin göğüslerini kapattığını düşünüyordu fakat dalgalar vurdukça tüm güzelliği ortaya çıkıyordu. Ben olanları çaktırmadan hayretle izliyordum. Karımsa çoktan uyumuştu. Aradan otuz dakika geçti. Insanın cep telefonu çaldı, güneşlenen kıza hadi kalk gidiyoruz dedi. Kız omzunu silkiyordu. Adama besbelli kızı ikna edememişti. Adam bana yardım ister şeklinde bir el işareti yapmış oldu. Ben de kalkıp insanın yanına gittim. “Birader, biz buranın köylüsüyüz, yeni evlendik. Benim bir şehre gitmem gerekiyor. Buralar birazcık tenha. Eğer siz de buradaysanız, karımın da kalmasına izin vereceğim.” dedi. Ben de “Doğal, doğal. Ikimiz de yeni evlendik. karının keyfini bozma. Hadi git gel.” dedim. Adam gitti. Ben de yerime dönerek karımı uyandırıp