Dükkanımın yan sokağında, apartmanın giriş katında genç ve oldukça bakımlı bir türbanlı kız yaşıyordu. Dükkan kendime aitti ve o kızı uzunca bir süredir takip ediyordum. Bu sebeple öylesine güzel ve diri bir vücudu vardı ki, dükkanın önünden her geçtiğinde onu domaltıp bağırta bağırta siktiğimi hayal ederdim ve sikim taş benzer biçimde olurdu. Bigün dükkanıma vardığında, heyecandan elim ayağıma dolaşıyordu, fakat çaktırmamaya çalışıyordum. Adının Hilal bulunduğunu mahalledeki ufaklıklardan öğrenmiştim. Bilgisayar almıştı ve benden seyretmek için film satın almaya gelmişti. Dükkanımda bilgisayar oyun ve film CD’leri satıyor, bununla beraber bilgisayar tamiri yapıyordum. Hilali ilk kez bu kadar yakından görüyordum. Hilal filmleri incelerken, ben de çaktırmadan onu süzüyordum.Hilal hemen hemen 19-20 yaşlarındaydı. Boyu minimum 1.70 vardı ve uzun topuklu ayakkabılarıyla daha da bir uzun gösteriyordu. Kilosuda boyuna nazaran oldukça idealdi, 50-55 kilo içinde muhteşem bir bombaydı. Saçları kumraldı ve yalnız türbanının arasından birazı gözüküyordu. Masmavi gözleri, uzun siyah kirpiklerinin arasından hakikaten oldukça büyük gözüküyorlardı. Kaşları özenle alınmış, ince dik ve köşeliydiler. Dudakları dolgun ve oldukça etliydiler, adeta gel beni öp, etli dudaklarımı ısır diyorlardı. Hafifçe bir makyajı vardı, teni oldukça güzel olduğundan fazla bir makyaja ihtiyacı yoktu esasen. Gözlerinin altında oldukça hafifçe çilleri vardı ve bu ona ayriyeten çekici bir hava kazandırıyordu. Dudaklarına birazcık pembemtırak bir ruj ve kirpiklerinin altına da gözlerinin rengiyle uyumlu mavi bir far çekmişti. Parfümünün kokusu başımı döndürüyordu.Omuzları genişti ve spor yapmış atletler benzer biçimde kaslı ve yağsız bir vucudu vardı. Göğüsleri normalden oldukça daha iri yuvarlak ve dik duruyorlardı. Bunda, oldukça ince, yağsız, düz ve içine çekik olan belinin tesiri de büyüktü. Bacakları uzun ve biçimliydiler, geniş fakat çıkık kalçalarıyla beraber oldukça sert ve biçimli gözüküyorlardı. Uzun bacaklarını ayak bileklerine kadar kapatan, üst tarafı kıçına yapışıp külotunun çizgisini gösteren, alta doğrubollaşan, pileli siyah bir etek giymişti. Üstünde dar ve göğüslerini sımsıkı saran, çizgili beyaz bir gömlek vardı. Ve