Merhaba millet…Hep öykü okuyacak değiliz ya… Ben de bu alana ufak bir katkıda bulunayım…Yeğenim Aynur, küçücük, minyon tipli 21 yaşlarında bir kız. Bundan 5 yıl ilkin görücü usuluyle biriyle evlendirdiler. Fakat kocası, 3 ay sonrasında bir trafik kazasında öldü…Yeğenim evlendiğinde, küçücük olması sebebiyle `Acaba ilişkiye girebiliyor mu?` diyehep merak etmişimdir. Her fırsatta onu izler, takip ederdim, fakat görüntüsünde hiçbir değişim yoktu. Bu durum beni daha da meraklandırıyordu: Acaba hala bakire mi?Kocası öldüğünde gidip, kayınpederinin evinden aldık. Kayınpederi sakallı, kaynanası da kara çarşaflı biriydi… Oğulları da o şekilde fettan biri değildi…Yeğenimle her bayram görüşür, yanaklarından öperdim…Her yanağına dokunduğumda ürperir, kalbim gümbür gümbür atardı. Onda da bir şeyler oluyordu, farkındaydım…Geçen yıl yazın eşim ve çocuğum, Almanya`ya tatile gittiler. Ben de daha evvelinde Bodrum`da bir dinlence köyünde üç kişilik yer ayartmıştım. Tatile gitme hazırlıkları yaptığım bigün yeğenim aradı. Sıkıntılıydı… Anlaşılan gene annesiyle kavga etmişti. Anası sık sık Aynur`a `kendine koca bul, hep bizimle mi kalacaksın` diye sitem ediyordu.Gene kavga etmişler. Canı sıkkındı… Aynur`a dedim ki, “Ben iki gün sonrasında tatile gidiyorum. İstersen seni de götüreyim… Dinleriz, kendine gelirsin…”Kabul etti fakat annesinden izin almam icap ettiğini söylemiş oldu. Ben de “Arar, izin alırım” dedim…Annesine telefon ettim. Durumu anlattım. O da “Gitsin de nereye giderse gitsin” dedi. Anlaşılan kızına fazlaca kızgındı…Aynur`u aradım…. “Gidiyoruz, hazırlık yap” dedi. Oldukça sevindi…Gitme gününe bigün kala Aynur bizim eve geldi. sabah erkenden İstanbul`dan otomobille Bodrum`a yola çıkacaktık… Otomobil, valizler her şey hazırdı.Yeğenim o gece bizde yattı. Yatarken kendisine eşimin piyajamalarından birini verdim… 150 boylarında ve küçük tefekti.. Pijamaların içinde kayboldu…Her neyse sabah erkenden yola çıktık… O sağımda oturuyordu. Kucak dolusu söyleşi ettik. Yol süresince her mevzudan konuştuk…Bir fırsatı oldu. Ona, “Kocanla mutlumuydun” diye sormuş oldum. “Ne bileyim, hiçbir şey anlamadım ki” dedi. “Niçin?” dedim. “İlk gece bile benimle yatmadı. Hep ayrı yatıyordu. Ben de korktugum için ona yaklaşmadım” dedi. “Niçin