Ben Adanadan Murat bir şirkette çalışmaktayım, bundan 20 yıl ilkin evlendim eşimin asiye diye bir kızkardeşi var. Asiye bundan 5 yıl ilkin evliliğe ilk adımını attı. Kocası oldukça kıskanç ve birazda sexle arası iyi olmayan biridir. Her neyse bu tarz şeyleri gecelim, baldız bigün bizlere yatılı geldi akşam ablası ben le derdleşmeye başladı. İşte kocam şu şekilde bu şekilde derken durmadan bana sövgü ediyor dedi. Bende şakayla karışık baldız sana ne diye sövgü ediyor diyince -Amına koyduğum senin şeklinde avradın amına sokum.Diyince benimde hanımında benimde ağzım açık kaldı. Sonrasında gene derdlenmeye başladı yok efendimkendi isterse sex yapıyormuş yok bir öpüş bile almıyormuş falan. Bu tarz şeyleri anlatırkende devamlı bana bakıyor, gözgöze geliyorduk. Sabah olunca kocası geldi, vedalaşıyordukki baldız bana sükunet içinde “enişde akşamkonuştuklarımı iyi düşün ha” dedi. Ben oldukça oldum ve ne demek istediğini anladım fakat bu şekilde bir şeyi {hiç de} düşünmemiştim.Hanıma birazcık gezeceğimi söyleyip dışarı çıktım. Bir web kafeye giderek 3 saat sex hikayelerini okudum ve şaşırdım ya kızını bacısını ne bilirim herşey vardı niçin olmasın diyerek eve geldim. Bizim bacanak bir şirkette vardiyeli işçiydi, o haftada akşam 8.00-gece 4.00 arası çalışacaktı. Bu iyi bir fırsattı, akşam eve bu akşam sinamaya gideceğim diyerek çıktım. Birazcık dolaşarak saatın 08.00 olmasını bekledim ve baldızın evine doğru gittim. Çarşıdanda birazcık fındık, fıdık, tatlı aldım ve baldızın kapısını çaldım. Baldız kapıyı açdı ve şaşkınlık ettim asla fakat asla şaşırmadı sanki beni bekliyordu. -hoş geldin enişte bende seni bekliyordum bazı konşacaklarım var. -hoş bulduk baldız konuş bakalım -bak enişde sen bir erkeksin onun için düşünce alacağım, ben ne yapsam kocam memnun olmuyor, sex olarak aklına gelen tüm çılgınlığı yapıyom fakat nafile yinede gözü dışarda cep telefonunda bir sürü hanım cebi var. -iyide baldız ben senin ablanın kocasıyım ne yapmamı istersinki benden. -enişte hala anlamadınmı ben sexse açım oldukça canım istedi fakat bir türlü