Merhaba dostlar. Ben de bu özelimi yazmak, rahatlamak isterim. Adım Tolga, 6 senedir evli ve Almanyada, Nordrhein-Westfalen’de yaşayan bir beyim. Karım Ceyda burada Almanyada doğup gelişme. Karım 24 yaşlarında ve oldukça sexy bir karı. Ben de 26 yaşındayım, doğal olarak ben de kötü sayılmam şu demek oluyor ki
) Karımla mutlu bir evliliğimiz var. Cinsellik yaşamımız da oldukça güzel. İlk başlangıçta gece gündüz demeden yalnız ve yalnız sikişir, birbirimizi mutlu ederdik. Son zamanlarda, yatakta karımla sikişirken, değişik değişik cinsellik fantazilerimiz ortaya çıkmaya başlamıştı. Benim takıntı haline gelen fantazilerimden birisi de, yatakta karımla beraber ikinci bir hanımla cinsellik üstüne kurulmuştu. Karımla sikişirken hep, “Karıcığım, şimdi şuanda yanımızda bir karı daha olsaydı ve ben ikinizi de sikseydim, ne güzel olurdu!” deyip, kendimdem geçerdim. Karım ilk olarak bu fantazime pek ilgi duymuyordu, fakat son zamanlarda benimsemiş ve “Tamam, yapalım bunu, bulalım bir karı…” der olmuştu. Doğal sikiş bitince, gene düzgüsel yaşamımız devam ediyordu. Ayrıca karımın ailesi de burada Almanyadalar. Baldızım daha evli değil ve ailesi ile asla geçinemez. Gene bigün ben işten ulaşınca, karım, “Tolga ne olur kızkardeşimi yanımıza alalım, bak bu şekilde giderse orospu olacak.Annemle telefonda konuştum, kızın yemediği bok kalmamış!” deyip ağlamaya başladı. Ben de, “Canım kızkardeşin doğal ki gelebilir! Hem sormana bile gerek yok, gidelim getirelim, burda bizimle kalsın!” dediğimde, karım oldukça mutlu bir halde beni yalayarak öpmüştü. Derhal hazırlandık, kaynanamlara gidip, baldızımı yanımıza almaya ikna ettik. Baldızım Selda 18 yaşlarında, sülün şeklinde bir kız. O boy, o endam… iri memeleri dışarı fırlayacak şeklinde duruyor, dar kot pantolonundan amının izleri belli oluyordu. Yolda baldızım, annesinin onu oldukça bunalttığını, dışarı çıkmasına bile izin vermediğini sölyeyip ağlıyordu. Karım da, “Tamam Selda, bundan sonrasında bizimlesin, dışarı da çıkacağız, gezeceğiz de, fakat bizlere dürüst ol, tamam mı?” deyip baldızımı rahatlattı ve eve geldik. Karım o gece benle sikişirken bir başka iştahlıydı. Doğal, kardeşinin bizde